Померла бразильська актриса Франсуаза Фортон (Françoise Forton), відома завдяки участі в серіалі "Клон".

Вона пішла з життя у віці 63 років після тривалої боротьби з раком шийки матки, в своєму будинку в Ріо-де-Жанейро. Хоча це онкологічне захворювання було діагностовано більше 30 років тому, в 1989 році, за останні роки стан тільки погіршився. Про це повідомляє видання Extra.

Серіал Клон, фото: вільне джерело
Серіал Клон, фото: вільне джерело

У раніше названому серіалі "Клон" Франсуаза зіграла роль Сімоне. Вона була помічницею професора Альбері. Фортон показала внутрішню силу, продовживши працювати до 2019 року, незважаючи на хворобу. Остання роль Франсуази - в серіалі "Любов без рівних". Вона була одружена чотири роки за фізиком Енніо Віотті, від якого народився її єдиний син Гільєрме. Згодом вона офіційно пов'язала стосунки з театральним продюсером Едуардо Барату.

Франсуаза Фортон почала кар'єру в юному віці, зігравши безліч ролей в багатосерійних серіалах. Це такі, як "П'яте пекло", "Мій ангел", "В ім'я любові".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Серіал Клон, фото: вільне джерело
Серіал Клон, фото: вільне джерело

"Люба, як шкода! Нехай Бог прийме тебе з величезною кількістю світла", - пише актриса Нівея Стелманн, теж зіграла в серіалі"Клон".

Нагадаємо, дружина українського футболіста розбилася в ДТП: зачепила Евакуатор і полетіла у відбійник

Як повідомляв "Знай.ua", померла дружина героя "Службового роману" та "Iронії долі" Андрія Мягкова: до 80-го дня народження Анастасія Вознесенська не дожила 2 роки

Знай.ua писав, 15 років боротьби з рідкісною хворобою: трагічна історія про реальну дівчинку "Бенджамін Баттон"