У мережі показали унікальний знімок з легендарним футболістом з Португалії Кріштіану Роналду. Зірку футболу можна побачити у всій красі в басейні під гарячим сонцем.

Відповідний пост розмістили на сторінці "peoplatalk" в Instagram.

Ні для кого не секрет, що Кріштіану Роналду - справжня легенда футболу. Він вже багато років радує любителів футболу своїми неймовірними навичками. Навіть не дивлячись на свій 36-річний вік, футболіст продовжує бити всілякі рекорди.

Роналду і Джорджина, фото: Instagram
Роналду і Джорджина, фото: Instagram

"Кріштіану Роналду бажає всім відмінного дня #кріштіануроналду", - підписали фотографію в соцмережі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Можна припустити, що фотографія знаменитого гравця в футбол не оброблена в Фотошопі. Він стоїть в басейні в одних трусах і позує перед камерою об'єктива.

Кріштіану Роналду / скріншот з відео
Кріштіану Роналду / скріншот з відео

Численні фанати Кріштіану досить сильно здивувалися даній публікації, так як деякі вважають, що він на цьому знімку не схожий сам на себе.

Кріштіану Роналду, фото Getty
Кріштіану Роналду, фото Getty

"Коротконіжка", "щось він сам на себе не схожий", "а ми йому", "не подобається", "Сііііі",-залишили коментарі здивовані фанати професійного спортсмена.

Коментарі на пост "peoplatalk" в Instagram
Коментарі на пост "peoplatalk" в Instagram

Нагадаємо, що відомий футболіст Кріштіану Роналду приголомшив фанатів раптовим рішенням.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що у Ліонеля Мессі виявили ковід.