Португальський футболіст клубу "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду, який довгий час виступав за клуб "Реал Мадрид" і був визнаний кращим бомбардиром в його історії, часто радує значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить більше 380 мільйонів чоловік.

Цього разу Кріштіану Роналду показав численним фанатам рідкісний і дуже зворушливий знімок зі своєю мамою. У кадрі жінка трохи збентежено посміхається, але при цьому її очі немов виблискують від щастя.

Скріншот з Instagram, Кріштіану Роналду
Скріншот з Instagram, Кріштіану Роналду

У підписі до фото футболіст привітав свою маму зі святом. Виявилося, 31 грудня Марія Долореш душ Сантуш Авейру відзначає свій день народження, в цьому році їй виповнюється 67 років. Кріштіану в публікації розхвалив рідну людину і зізнався в неймовірній любові.

"Вітаю найкращу маму в світі, войовницю, яка завжди вчила мене не здаватися, найкращу бабусю, про яку мої діти могли коли-небудь мріяти ... Я так тебе люблю, мамо!" - написав футболіст.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Кріштіану Роналду визнали найкращим бомбардиром за всю історію футболу: забив більше 800 голів

Як повідомляв Знай.uа, Кріштіану Роналду назвав стать близнюків від Джорджини Родрігес: "Любов ніколи не закінчується"

Також портал Знай.uа писав, що бєремічна кохана Кріштіано Роналду Джорджина Родрігес зізналася в коханні, але не футболісту: "Насолоджуюся"