Ліонель Мессі - один з чотирьох гравців Парі Сен-Жермен (ПСЖ), у яких був позитивний результат на Covid-19, йдеться в заяві клубу 2 січня.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «CNN»

Інші три гравці - Хуан Бернат, Серхіо Ріко і Натан Бітумазала.

Команда заявила, що всі гравці знаходяться «ізольовано і підпорядковуються відповідному протоколу про стан здоров'я».

У понеділок "ПСЖ" зустрінеться з Ванном в 1/16 фіналу Кубка Франції.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мессі, фото: Instagram
Мессі, фото: Instagram

За даними Міністерства охорони здоров'я країни, у п'ятницю у Франції було зареєстровано 232 200 нових випадків захворювання Covid-19, що є найвищим щоденним числом, зареєстрованим в Європі з початку пандемії.

З моменту приходу в ПСЖ з «Барселони» в серпні Мессі забив всього один гол у лізі, хоча він забив п'ять у п'яти матчах Ліги чемпіонів.

Ще в листопаді Мессі виграв свій сьомий титул Золотого м'яча.

Це була рекордна перемога для Мессі, у якого тепер на два титули більше, ніж у його головного суперника Кріштіану Роналду.

Мессі і Кріштіано Роналду, фото: GettyImages
Мессі і Кріштіано Роналду, фото: GettyImages

Хоча цей рік можна вважати відносно невдалим на клубному рівні для Мессі, 34-річний аргентинець зіграв життєво важливу роль, допомагаючи Аргентині виграти титул Кубка Америки на початку цього року.

Він також став найкращим бомбардиром іспанської ліги і забив два голи, коли «Барса» виграла Кубок Іспанії.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що помер брат Дієго Марадони.