Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 460 тисяч чоловік.

Після нового сезону "Холостячки" інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. Злата продовжує активно розвивати свій аккаунт в соцмережі, завойовувати увагу нової аудиторії надихаючими і мотивуючими постами після пережитого на шоу.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Цього разу Злата поділилася серією неймовірних фотографій зі своєї захоплюючої подорожі з екзотичну Африку. На знімках можна розгледіти саму артистку в стильному вбранні, територію і її особистий номер в готелі, африканську статуетку, а також кущ з яскравими жовтими квітами. Співачка намагається відобразити на камеру кожен момент своєї відпустки, щоб не тільки не забути самій всю красу Занзібару, але і показати все фанатам.

Скріншот з Instagram, Злата Огневич
Скріншот з Instagram, Злата Огневич

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У підписі до публікації знаменитість зізналася, що перші її поїздки закордон були не настільки прекрасними, як ця. Раніше вона погано знала іноземну мову, жила в більш дешевих готелях і харчувалася не найякіснішою їжею. Але, досвід мандрівника у неї дійсно багатий, так що поділитися є чим.

"Коли я тільки починала подорожувати, була готова на будь-які умови проживання. Перший готель і перший досвід поїздки трапився на Кубі, в Варадейро. Мови я не знала (англійської) і смутно собі уявляла, як зроблю пересадку в Парижі 😅" - написала артистка.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч показала, як змінилося її тіло після невдачі на "Холостячці": купа тату і "головне не переїсти"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч розсекретила нове щастя, але їй не повірили, як і Ксенії Мішиної: "Скільки женихів ..а що з Дімою?"

Також портал Знай.uа писав, що Златі Огнєвіч - 36: від переїзду до Києва і успіху на Євробаченні, до не взаємної любові на "Холостячці"