Відома українська співачка, і солістка колективу KAZKA, Олександра Зарицька розкрила секрети свого особистого життя. Чи вільне серце дівчини.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Неймовірна правда про зірок", що регулярно виходить на телеканалі "СТБ".

Там дівчина вирішила відповісти на деякі питання з особистого життя, які хвилюють громадськість.

Олександра Зарицька, фото: скріншот з відео
Олександра Зарицька, фото: скріншот з відео

Спочатку у неї запитали, які хлопці їй подобаються більше, і як виявилося, що саме погані, про що вона завжди шкодує. Тому в наступному питанні вона вибрала кар'єру, а не особисте життя.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Відносин з дівчатами, як ми дізналися з інтерв'ю, у неї ніколи не було, а ось поцілунки було, і вважає це Олександра абсолютно нормальним.

Після того як дівчина стала учасницею проекту "Танці з зірками" вона сильно скинула вагу, втратила вже близько 30 кілограмів, і на досягнутому зупинятися не збирається. Також вона вирішила відверто розповісти журналістам, чи правда, що все це заради партнера по проекту, з яким вони подружилися з перших хвилин.

"Тут три точки. Незрозуміло. Незрозуміло, що відбувається. Ми поки що займаємося кар'єрою " - каже Олександра Зарицька. При цьому, вона не може сказати, що її серце зараз вільне. Найімовірніше, хтось на прикметі у неї все ж є, а Юрій це - покаже лише час.

Нагадаємо, що Олександра Зарицька з KAZKA полетіла з України, щоб знятися з полуничкою

Раніше повідомлялося, що Олександра Зарицька влаштувала романтичне "побачення" з партнером з "Танці з зірками"

Також, Олександра Зарицька з "KAZKA" змусила свого партнера по "танцям з зірками" лізти в багажник серед лісу