Зі Сполучених Штатів Америки прилетіли вельми сумні новини. Так, зірка американського реаліті "Вагітна в 16" Джордан Кешмайер загинула через чотири місяці після того, як пішов з життя її коханий. Дівчині було всього 26 років.

Про смерть телезірки повідомив її батько на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Джордан Кэшмайер, фото: Instagram
Джордан Кэшмайер, фото: Instagram

Причина смерті Джордан поки невідома, але користувачі Мережі припускають, що це суїцид. Три місяці тому наречений Кешмайер помер. У дівчини залишилася шестимісячна донька.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

"минулої ночі я отримав дзвінок, який не хоче чути жоден батько. Мені повідомили, що моя старша улюблена дочка померла. Наші серця розбиті. Жоден батько не повинен пережити втрату дитини, ніколи. Прошу, пам'ятайте про мою сім'ю і моліться, поки ми справляємося з цією жахливою трагедією. Будь ласка, зрозумійте і поважайте наше приватне життя в цей непростий для нас час. Ми оточені любов'ю і підтримкою наших дітей, внучки Лайли та інших членів сім'ї", - написав батько Джордан.

Шанувальники реаліті "Вагітна в 16" добре пам'ятають зірку і її бойфренда — вони взяли участь у проекті в 2014 році. У них не було вдома, коли Джордан вирішила, що буде народжувати. Сім'я молодої дівчини не схвалювала її стосунків з батьком дитини, і врешті-решт вони вирішили розлучитися. Опіку над донькою Джордан розділили батько і мачуха учасниці шоу.

Джордан Кэшмайер, фото: Instagram
Джордан Кэшмайер, фото: Instagram

Через рік після пологів Кешмайер боролася з депресією, залежністю і суїцидальними думками. Після того як Джордан потрапила в реабілітаційну клініку, вона зрозуміла, що повинна взяти себе в руки і змінити своє життя. Незабаром дівчина знайшла своє справжнє кохання. Обранцем телезірки став Майкл Шаффер.

У січні минулого року Джордан відсвяткувала "рік чистоти і тверезості". Вона подякувала нареченому за те, як він вплинув на її життя. У червні у них народилася дочка Лайла. Але 9 вересня 2021 року Майкл Шаффер помер. Причина смерті не розголошується, але близькі чоловіки попросили внести вклад в пам'ять про нього в Національний альянс психічного здоров'я.

Джордан пішла в себе після смерті нареченого. А тепер стало відомо про її смерть. У дівчини залишилися дві маленькі доньки. Тепер їх вихованням займуться батько і мачуха Джордан.

Раніше повідомляли, гіркий розрив, викидень і лють "Бората": історія про важку долю легендарної Памели Андерсон.

Як повідомляв Знай.uа, вагітна українка вкрала 11 тисяч у сплячого залицяльника: визнала провину, але за грати не потрапила.

Знай.uа писав, жінка віддала малюка в дитбудинок, коли дізналася, хто батько крихти: не закінчив університет і був одружений.