Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не є активним користувачем соцмережі Instagram, але іноді все ж балує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями.

Арсен Мірзоян в черговий раз похвалився фанатам своїми спортивними успіхами і показав результат останньої пробіжки - майже 2 кілометри за 16 хвилин. Він намотав кола в Єгипті, де він зараз відпочиває з усією своєю дружною сім'єю.

Також він розмістив яскраву фотографію, на якій він вже охолоджується після виснажливого тренування в Червоному морі. Вода виглядає казково блакитною і чистою, а відпочилий, нехай трохи і насуплений Арсен дуже вдало доповнює картину.

"Доброго ранку!", - написав Мірзоян.

Скріншот з Instagram, Арсен Мірзоян
Скріншот з Instagram, Арсен Мірзоян

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Користувачі соцмережі відзначили те, який малюнок артисту вдалося зобразити завдяки своїй пробіжки. Деякі розгледіли на карті людину, яка тримає в руках гітару.

Коментарі - instagram.com/arsen_mirzoian/
Коментарі - instagram.com/arsen_mirzoian/

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко привчила до особливої розкоші свою дочку від Арсена Мірзояна: викликає заздрість

Нагадаємо, що напівоголений Арсен Мірзоян показав, як пощастило Антоніні Матвієнко: "О боги"

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко подарувала своїй красуні Ніночці поїздку до Єгипту з Арсеном Мірзояном: "Навіщо цей цирк"

Також портал Знай.uа писав, пікантні ігри з Арсеном Мірзояном? Тоня Матвієнко обв'язала горло дивним червоно-чорним шарфиком: "Завжди приємно"