Відома українська співачка та головна героїня другого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч відправилася на відпочинок та вирішила зізнатися, чи були у неї курортні романи.

Злата Огнєвіч має чимало шанувальників, саме тому зірка щодня намагається тішити їх новими фото, відео, цікавими подробицями з особистого та професійного життя чи корисними порадами на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 460 тисяч осіб.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Нещодавно Злата Огнєвіч відправилася в екзотичну Африку. Щоб розважитися самій та розважити шанувальників, дівчина вирішила дати правдиві відповіді на їхні запитання.
Так, одна з шанувальниць поцікавилася, чи були у Злати Огнєвіч коли-небудь курортні романи. Виявилося, що таке у житті співачки було, однак все переросло у серйозні стосунки на три роки.

Злата Огнєвіч, фото з instagram
Злата Огнєвіч, фото з instagram


"Так! І такий роман переріс у стосунки довжиною понад три роки", - зізналася шанувальникам Злата Огнєвіч.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч розсекретила нове щастя, але їй не повірили, як і Ксенії Мішинiй: "Скільки женихів ..а що з Дімою?"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також Знай писав, Злата Огнєвіч потрапила у пригоду, достойну Діми Комарова зі "Світу навиворіт": "Була готова на будь-які умови". Головна героїня "Холостячки" розповіла про свої захоплюючі пригоди і перші поїздки закордо

Раніше Знай повідомляв, Злата Огнєвіч показала, як змінилося її тіло після невдачі на "Холостячці": купа тату і "головне не переїсти". Злата Огнєвіч поділилася фотографіями в купальнику