Легендарний американський актор Джим Керрі 17 січня відсвяткував своє 60-річчя. До такої солідної дати він вирішив поставитися з гумором, тому поділився з прихильниками кумедним роликом.

На своїй сторінці у Twitter Джим Керрі опублікував відео, в якому виголосив урочисту промову вдаючи з себе старенького дідуся.

Джим Керрі, скрнішот з відео
Джим Керрі, скрнішот з відео

"Мені 60, і я все ще сексуальний. Сьогодні я їстиму кукурудзяну кашу і протерті персики", - заявив Джим Керрі. У підписі під відео актор додав: "У мене день народження! Ууууу! Я люблю всіх вас!".

Для відео актор одягнув звичайну сіру футболку. Він скорчив перед камерою свою знамениту смішну гримасу, а також говорив так, ніби в нього вже випали всі зуби.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Джим Керрі, скрнішот з відео
Джим Керрі, скрнішот з відео

Варто нагадати, що за свою кар'єру Джим Керрі знявся у багатьох успішних фільмах, зокрема він зіграв у "Масці", "Ейс Вентурі", "Брюс Всемогутній" та "Вічне сяйво чистого розуму".

Майже завжди Керрі виконував комічні ролі, які принесли йому світову славу та любов глядачів. Актор є володарем двох "Золотих глобусів", а також він визнаний одним з найоплачуваніших коміків США та всього світу.

Нагадаємо, Джим Керрі після 20 років мовчання не витримав та назвав кохання всього свого життя: "Вона прекрасна". ктор назвав кохання всього свого життя

Також Знай писав, сам Джим Керрі оцінив: мама спекла торт Грінча реальних розмірів і стала зіркою інтернету. Мама створила торт в натуральну величину знаменитої ненависної до Різдва зеленої істоти.

Раніше Знай повідомляв, Джим Керрі зізнався про що думав ″перед смертю″ після помилкового попередження про ракетний удар. Джим Керрі розповів, про що думав в ″останні″ 10 хвилин життя