Євген Комаровський розповів про небезпеку популярних ліків аспірину. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український педіатр Євген Комаровський, до якого прислухаються і мами, і бабусі, дає корисні поради про те, як лікувати своїх дітей і коли слід поводитися з лікарем, що зробило його популярним. На його Instagram-сторінку підписано 9,4 мільйона фоловерів, який лайкають і коментують кожен його пост.

Євген Комаровський, скріншот: Youtube
Євген Комаровський, скріншот: Youtube

17 січня український лікар опублікував пост у соціальній мережі, в якому закликав українських батьків не давати дітям аспірин.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Аспірин - це ліки не для дітей. Ніколи не використовуйте його для зниження підвищеної температури у дитини", - повідомив він.

Відзначимо, що багато фоловерів критично поставилися до пропозиції Євгена Комаровського. Багато хто повідомив що в дитинстві брали його для зниження температури.

Євген Комаровський, фото: Instagram
Євген Комаровський, фото: Instagram

"Мені в дитинстві при високій температурі тільки він і допомагав"; " вперше чую Аспірин від температури😮"; " Пам'ятаю в дитинстві мені його давали , я прям запам'ятала від температури аспірин😀", - повідомляють вони.

Нагадаємо, лікуватися вдома або їхати в лікарню? Доктор Комаровський пояснив, коли дитину потрібно госпіталізувати.

Також Знай писав, Євген Комаровський розвінчав міф, що тримав у страху мам і бабусь: "Алілуя, доктор!"

Раніше повідомляв Знай, Євген Комаровський назвав головні правила зберігання продуктів у холодильнику: навіть при відключенні світла