Відома українська співачка, ведуча і навіть трохи блогер, кума Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська продовжує радувати своїх шанувальників новими появами перед камерами. Цього разу Оля прийшла в гості до програми "Хто зверху?".

Тут між ведучим Сергієм Притулою і Олею розбушувався дуже цікавий діалог. Звичайно, все в рамках правил шоу і рубрики "Правда чи брехня".

Про це стало відомо завдяки новій публікації naglectv в TikTok, який вирішив нагадати про цей смішний момент.

"Хто зверху", скріншот: TikTok
"Хто зверху", скріншот: TikTok

Ось такий зав'язався разгвоор:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оля: "Я схудла трохи".

Сергій: "Нашо?".

Оля: "Була жирна, 13 кілограм 500 грам. Але я схудла не просто так, а я схудла через проєкт "Нового каналу". Правда чи брехня?

Сергій: "Ну знаючи, як на "Новому каналі" спілкуються дуже прямо, я підозрюю, що це може бути правдою".

"Хто зверху", скріншот: TikTok
"Хто зверху", скріншот: TikTok

Оля: "Я була в цьому ж павільйоні, на шоу Лесі, і Леся попросила мене перетворитися на Дженніфер Лопес. Я танцювала тут, а потім побачила себе по телевізору. Побачила, яка я жирна, розплакалася і вирішила, що мені час худнути".

Також варто нагадати нашим читачам, що Цибульська має чимало шанувальників, саме тому вона із задоволенням радує їх новими фото, відео, новинами з особистого та професійного життя, або ж корисними порадами у своєму Іnstagram. Нещодавно зірка вирішила розповісти, як правильно загадувати бажання і ставити цілі, щоб вони здійснювалися.

Раніше повідомляли, ось чому її так боїться Оля Полякова: Тіна Кароль зізналася, які відчайдушні вчинки здійснювала у своєму житті.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова зважилася на велике зізнання на своє 38-річчя: "Багато років я була...".

Знай.uа писав, Тіна Кароль перетворилася на "булочку", над якою знущаються: "Я вас всіх ненавиджу".