Наталя Могилевська розповіла про користь пірнання в ополонку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка є однією з найбільш популярних українських знаменитостей. Співачка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 1,3 мільйона чоловік.

Як відомо, 19 січня святкується одне з найвідоміших християнських свят-Хрещення Господнє. Традиційно наші співвітчизники збираються біля водних джерел, і після молитви і обряду посвяти занурюються в ополонку взимку.

Наталія Могилевська вирішила не зраджувати традиціям і поринула в холодні води Дніпра. Як доказ вона опублікувала фотографію в купальнику поруч з річкою.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Переохолодження для організму. Це взагалі корисно? Точно? Після занурення в крижану воду у людини частішає пульс і підвищується артеріальний тиск, також звужуються судини, а організм ніби пронизує струмом, тому людина відчуває себе свіжо і бадьоро. Причина цих процесів-сильний стрес", - повідомила вона.

Проте Могилевська вважає, що це корисно для організму, адже це активізує імунітет.

"Такий струс для всього організму змушує імунну систему працювати в посиленому режимі. Такий приголомшливий стан може збережуть до 24 годин", - повідомила вона.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Також портал Знай.иа повідомив, щоАндрія Данилка "клонували" у фіналі шоу "Маска" , а він і не проти

Знай.иа Меган Фокс показала свій новий образ який "злизала" з Кім Кардашьян.