Українська блогерка, учасниця 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк" і кохана Михайла Заливако Анна Богдан показала свій ідеальний день, який провела спочатку у компанії свого обранця, а потім друга.

Анна Богдан має чимало шанувальників, тому дівчина частенько намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого життя на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 250 тисяч осіб.

Скріншот stories  Анни Богдан
Скріншот stories Анни Богдан

Цього разу у розділі stories дівчина вирішила показати, як проводить свій день. Спочатку Анна Богдан провела його у компанії свого коханого Михайла Заливако. Пара разом відправилася до спортзалу, аби добре позайматися.

Скріншот stories  Анни Богдан
Скріншот stories Анни Богдан

Однак, вже за кілька годин Анна Богдан вирушила розважатися з іншим чоловіком. Вона не розповіла, хто це, але ймовірно це її друг. Загадковий красень запросив дівчину на вечерю тат коктейль.

Скріншот stories  Анни Богдан
Скріншот stories Анни Богдан

Дівчина зізналася, що не бачилася з цим чоловіком вже досить давно, і тому була дуже рада провести вечір у його компанії.

"Цей молодий чоловік запросив мене на смачну вечерю. Давно не бачилися", - зізналася Анна Богдан.

Нагадаємо, "Холостяка" Заливака запідозрили в пластиці, Анна Богдан поруч не врятувала: "Вставив імплант?".Мабуть, деякі частини тіла відомого харківського бізнесмена дуже сильно хвилюють його підписників

Раніше Знай писав, Анна Богдан перетворила Михайла Заливака на підкаблучника? Переможниця "Холостяка" показала результат сімейного життя. Дівчина показала закоханий, але сумний погляд поруч зі своїм "Холостяком".

Також Знай повідомляв, як зараз живуть Михайло Заливако і Анна Богдан? Ексхолостяк вразив трепетним зізнанням. "Холостяк" 11 сезону публічно привітав свою обраницю з днем народження