Відомий бразильський футболіст і зірка французького клубу "Парі Сен-Жермен" Неймар похвалився новим фото зі своєю мамою Надін Сантос.
Неймар здобув всесвітню славу завдяки своїй віртуозній грі у футбол. Він має багато шанувальників по всьому світу, тому часто намагається тішити їх новими фото, відео або ж цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в Instagram, де за ним пильно стежить 168 мільйонів осіб.
Цього разу зірка футболу вирішив поділитися новим милим фото зі своєю мамою. На знімку вони позували ніжно притулившись один до одного, і посміхаючись на камеру.

Неймар з мамою, фото з instagram
Неймар з мамою, фото з instagram

"Боже, благослови твоє життя, я люблю тебе. Вітаю, матуся", - так Неймар підписав фото з мамою.

Що цікаво мама і син вибрали вбрання в схожих відтінках. Знаменитий футболіст красувався в червоній футболці і такого ж відтінку костюмі з тваринним принтом. Його образ доповнював масивна ланцюг на шиї.
Мама Неймара Надін Сантос також віддала перевагу червоним тонам. Вона одягла сукню з рукавами три чверті, яка додавала їй більшої жіночності. Щоб зробити свій образ більш ніжним, 54-річна жінка зробила легкі локони на волоссі, які спадали на її груди і плечі.