У мережі розповіли історію жінки, яка в свої 22 роки витрачає майже всі гроші на ін'єкції губ. Все тому що вона прагне мати найбільші губи в світі.

Студентка з Болгарії Андреа Емілова-Іванова не так давно зважилася на збільшення губ, і з того моменту постійно закачує в них нові порції філерів. У неї є стратегія, і вона їй дотримується.

22-річна дівчина говорить про те, що з кожною процедурою відчуває себе більш впевненою в собі і привабливою. Її знають тепер практично у всіх косметологічних клініках міста Софія, і в губах Андреа знаходиться коктейль з усіх доступних в Болгарії препаратів для ін'єкційної корекції.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

За спиною у неї вже 15 процедур по введенню філерів, і збільшилися вони більш, ніж в три рази. При цьому, блогерка не планує зупинятися на досягнутому, і незабаром планує знову їх зробити ще більше.

Своїми емоціями про це вона ділиться на своєму офіційному акаунті в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить вже більше 15 тисяч користувачів.

"Мої нові Губи мені подобаються набагато більше. Я щаслива, тому що з великими губами я виглядаю красивіше. Це зараз модно в Болгарії " - йдеться в повідомленні під постом.

При цьому, вона також любить яскравий макіяж, і якщо порівняти її кадри кілька років тому, то дівчину абсолютно не впізнати.

Ємілова-Іванова розповіла журналістам, що великі губи – це не просто данина моді. Дівчина мріяла про збільшення з ранньої юності і не могла дочекатися, коли зможе, нарешті, приступити до модифікації.

Такі зміни обійшлися їй вже сьогодні в 55 тисяч гривень.

Нагадаємо, що фітнес-блогер Кессі Хо показала, якими були ідеали жіночої краси, коли ще не придумали Instagram: від "пампушечок" з 50-х до тростинок 2022-го

Раніше повідомлялося, що Таїсія Повалій, Світлана Лобода, Кім Кардашьян і Меган Маркл: українські та світові зірки, які лягли під ніж хірурга

Також, дєвушка з найбільшою штучною грудьми в Європі змінила колір шкіри і показала себе до операцій