Зараз ми поговоримо про декілька фільмів, які увійшли в історію і потрапили в Книгу рекордів Гіннесса .

Наприклад, перша стрічка, про яку варто згадати, звичайно ж - "Аватар" Джеймса Кемерона, яка зібрала понад 2,7 мільярдів доларів в прокаті, вийшовши на світові екрани десять років тому при бюджеті в 237 мільйонів.

фільм Аватар, фото з Instagram
фільм Аватар, фото з Instagram

"Екзорцист" 1973 року (хоррор) розповідає про демона, що вселився в маленьку дівчинку. Зараз подібний сюжет виглядає банально, але в ті роки він наробив багато шуму. Фільм досі знаходиться в топах найстрашніших фільмів і потрапив до Книги рекордів Гіннесса - як найстрашніший, за всю історію кінематографа. Люди кричали, непритомніли і були шоковані від побаченого.

Найнесподіваніше те, що під час зйомок померли дев'ять учасників знімальної групи.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Леонардо Ді Капріо-найбільший актор сучасності. А в зв'язці з режисером Мартіном Скорсезе - не варто очікувати провалу. Тому "Вовк з Уолл-стріт" і увійшов до Книги рекордів Гіннесса, як фільм з рекордним кол-вом лайливих слів - їх було використано цілих 687 - це по 3-4 слова в хвилину, розповідаючи про "темну сторону" життя Белфорта.

Ді Капріо і Каміла Морроне, фото: Global Look Press
Ді Капріо і Каміла Морроне, фото: Global Look Press

"Роккі" - фільм, який допоміг Сильвестру Сталлоне знайти світову популярність. Стрічка стала каноном для безлічі спортивних фільмів. Її внесли до Книги рекордів Гіннесса - як найкасовішу серію спортивних фільмів, бо тоді в списку знаходилося п'ять картин франшизи - з 1,2 мільярда доларів загальних зборів.

Сильвестр Сталлоне в ролі Рембо
Сильвестр Сталлоне в ролі Рембо

А ще "Аероплан" внесли, як найсмішніший фільм в історії кіно - в середньому люди сміялися десь три рази за хвилину фільму. І, звичайно ж, "007: Спектр" з відомої серії фільмів про Джеймса Бонда. У Книгу рекордів Гіннеса картина потрапила, завдяки найбільшому постановочному вибуху в історії кіно. 8 тисяч літрів пального та 33 кілограми вибухівки.

Нагадаємо, найкращі фільми із загиблим Гаспаром Ульєлем - "Ганнібал: Сходження", "Довгі заручини": від жорстокого маніяка до романтичного солдата

Як повідомляв "Знай.ua", у покійного Олександра Абдулова знайшовся ще один позашлюбний син: схожість кидається в очі відразу

Знай.ua писав, зірка серіалу "Дикий ангел" Наталія Орейро показала справжні груди, яка затьмарить всі силіконові: "Злочин"