Відома українська блогерка, а також переможниця шоу "Холостяк", Анна Сторожук вирішила показати архівні фото, які ще ніхто ніколи не бачив.

Нові stories з'явилися на її акаунті в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новим контентом, на якому вона або одна, або ж зі своїм коханим Михайлом Заливако.

Вона попросила шанувальників, щоб ті писали дату, а вона ділилася фото з того дня.

Звичайно, почати вирішили з романтики і Дня Закоханих - 14 лютого. Тоді ще були зйомки шоу" Холостяк", і вони вирушили всі до Харкова для того, щоб познайомитися з сім'єю Міші.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Далі йде 5 березня. Вони були з чоловіком в офісі, і жінка знайомила його з друзями. На кадрі вони вирішили поцілуватися, тому, можна було зробити висновок, що він тоді вже зробив вибір.

Вже 26 травня вони були запрошені в Одесу як гості на конкурс краси. При цьому, невідомо чи разом з Мішею вона тоді там була.

7 липня вони вже могли не ховатися, так як фінал проекту показали по телевізору, і пішли разом на музичний фестиваль в столиці.

Коли вони тільки з'їхалися, чоловік відразу ж сфотографував Анну в білосніжному ліжку, щоб милуватися завжди тим, як вона спить.

"Дуже багато запитів про дату 8-го березня. Так як всі всі фото 18+, цензура дозволяє виставити тільки цю. Батіг" - підписала одне з фото дівчина.

Ось такий інтерактив вирішила влаштувати своїм шанувальникам дівчина, і по всій видимості їм дуже сподобалося.

Нагадаємо, що Анна Богдан зрадила Мішу Заливако? Переможниця "Холостяка" розважається з іншим чоловіком

Раніше повідомлялося, що "Холостяка" Заливако запідозрили в пластиці, Анна Богдан поруч не врятувала: "вставив імплант?"

Також, Анна Богдан перетворила Михайла Заливако на підкаблучника? Переможниця "Холостяка" показала результат сімейного життя.