Відома естрадна співачка Ірина Аллегрова кілька років тому розпустила свій колектив і відмовилася від гастролей. Знаменитість зараз бажає вести закритий спосіб життя. Однак, вона все ж зважилася розповісти, чому віддалилася від шоу-бізнесу.

Ірина Аллегрова зізналася, що просто розчарувалася в колегах, які все більше йдуть від мистецтва в бік епатажу і хайпу, передає "starhit".

"Моє творче світовідчуття на сьогодні таке, що говорити про те, що було, безглуздо, а про те, що відбувається зараз в моєму цеху, можу сказати тільки цитатою великого Градського — царство йому Небесне, не віриться, що його немає. Колись він вдало пожартував, а я відношу цей жарт до своєї професії: "Я пішла з великого сексу". Тому що, те що відбувається в шоу-бізнесі, це вже навіть не секс і не порно, а Содом і Гоморра, на мій погляд", — заявила артистка.

Ірина Аллегрова, кадр з відео
Ірина Аллегрова, кадр з відео

Після того як артистка поставила свою кар'єру співачки на паузу захопилася випічкою хліба. Вона випікає його для своєї сім'ї та близьких друзів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Печу родині і друзям — пишні, божевільні, корисні хліба. І про це, до речі, можу говорити годинами!"- зазначила Ірина Олександрівна.

Аллегрова підкреслила, що не збирається відновлювати гастролі. Вона серйозно ставиться до коронавірусної інфекції, яку легко підчепити на кожному кроці.

Ірина Алегрова, фото: instagram.com/irinaallegrovaofficial
Ірина Алегрова, фото: instagram.com/irinaallegrovaofficial

"Те, що відбувається зараз, сприймаю особливо пронизливо. Багато моїх колег працюють - і прапор їм до рук, але я це не вітаю. Треба думати про людей. Ось я перш за все думаю про людей, а не про свою кишеню", — уклала зірка.

Нагадавши, що Лоліта з королевою і Овсієнко заспівали українською — унікальні кадри без фанери і гламуру. Лоліта Мілявська з Наташею Корольовою та Тетяною Овсієнко заспівали українською

Раніше Знай писав, Аллегрова закликала боротися за любов:"не тільки між чоловіком і жінкою". Ірина Аллегрова порадила подумати про кохання

Також Знай повідомляв, Аллегрову виставили на" показ " без перуки і макіяжу-друг співачки показав дивне фото