У соціальній мережі розмістили фотографії знаменитостей різного масштабу. У публікації з зірками можна побачити Поліну Гагаріну і Настю Каменських, які показали себе в купальниках на відпочинку в теплих краях.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «spletnik» в Instagram.

Важливо відзначити, що на фотографіях можна побачити і легендарну американську модель Кім Кардашьян, яка не залишили шансів своїм «опонентам».

Кім Кардашьян, фото - Instagram
Кім Кардашьян, фото - Instagram

"Вирушаємо в навколосвітню подорож з Кім Кардашьян, Поліною Гагаріною, Оленою Перміновою та іншими зірками — зібрали 50 відпускних фото і відео героїв #spletnik подробиці — на сайті @spletnik_ru ____ #spletnikru", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Багатотисячна публіка, яка стежить за всіма публікаціями зі знаменитостями, з нетерпіння чекає нових постів за участю своїх улюбленців. Фанати активно коментують кожну фотографію, і ці знімки – не залишилися без уваги багатотисячних фоловерів.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

"Гагаріна в концтаборі відсиділа? І тепер її випустили", "хто всі ці люди. Гагаріну тільки знаю і то тільки тому що внучка космонавта", "Полінка-пробник жінки", "Еб...т один одного і гроші в кухоль Ох вже ці селебріті", "мені взагалі вже приємніше на мужиків дивитися, вони хоч без цих нарощених волосся, вставлених ц*цьок і надутих губ-вареників", - залишають свої думки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост "spletnik" в Instagram

Нагадаємо, що у Насті Каменських показала соковите тіло.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кім Кардашьян нагадала, у кого саами соковита попа.