Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян довела шанувальників до нервового зриву, виставивши напоказ свої знамениті вигини в серії знімків в бікіні під час розкішного відпочинку на Багамах.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Кім Кардашьян підняла температуру, поділившись знімками, на яких вона катається по піску у відвертому бікіні.

Зірка реаліті-шоу піднімає настрій фотографіями зі свого залитого сонцем відпустки на Багамах зі своїм новим коханим Пітом Девідсоном.

А останні приголомшливі знімки, завантажені в її сітку, вивели її на новий рівень.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На першому знімку Кім, мама чотирьох дітей, сидить на піску в крихітному чорному бікіні, що демонструє її динамітне тіло.

Зірка в сонцезахисних окулярах була в кепці, а її голова була закинута назад, так що її чорне волосся каскадом спадали їй на спину і торкалися м'якого піску.

"Пляжна вечірка", - підписала спекотний знімок власниця SKIMS.

На другому зображенні магнат розтягнувся на піску, а її великі достоїнства ідеально відображалися в її крихітному бікіні і ледь помітних плавках.

Стрункі ноги зірки і підтягнутий прес були продемонстровані на пікантному знімку.

Шанувальники обсипали серцями і гарячими смайликами в розділі коментарів і розповіли Кім, яка вона «красива» і «приголомшлива».

Нагадаємо, що Кім Кардашьян показала свою 4-річну дочку.

Також портал "Znaj" писав, що Кім Кардашьян звинуватив у шахрайстві.