Відома українська співачкаа MamaRika в 2021 році стала вперше стала матусею.

З того моменту виконавиця вже не раз доводила, що вона досить Гаряча жінка, демонструючи фігуру і те, як швидко їй вдалося прийти у форму після вагітності та пологів. Але зараз не про це, адже MamaRika вирішила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 440 тисяч людей, говорити на тему коліки в животі.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

Вона заявила, що від цих болів страждають всі, але потрібно це пережити. А ще краще, за її словами, виявити причину, щоб позбутися від проблеми і полегшити життя всім - дитині, в першу чергу.

"Ви знаєте, що у Давида феєрверки зі шлунком почалися ще в пологовому будинку, тому ми з Сергеичем як ніхто інший знаємо як це, схрестивши пальці чекати коли твоє чадо вдало зробить свої ділішкі в підгузник без всяких пригод", - пише MamaRika в публікації.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після цього, артистка заявила, що найбільш частою причиною кольок виступає лактазная недостатність.

Фото зі сторінки MamaRika
Фото зі сторінки MamaRika

"Випускати повітря навчилася зі старшим. У дрібної жодного дня кольок не було", "Головне пити кошти після консультації та аналізів чи дійсно це недолік лактози", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, MamaRika після пологів зважилася на кардинальну зміну образу - вже вибирає наступний колір волосся: "дуже до лиця"

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika без штанів під ялинкою зізналася, кому і як можна подарувати тепло: "Просто віддати..."

Знай.ua писав, MamaRika згадала свого" потягнутого життям " друга з дитинства, тепер з такими не водиться: "Дуже стрьомний"