Популярна російська акторка, яка відома своїми гучними скандалами через провокаційні ролі і розлученням з коміком Гаріком Харламовим Христина Асмус трохи налякала своїх шанувальників. Справа в тому, що Христина зізналася в залежності... від нікотину. Дівчина просить їй допомогти.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Христини Асмус в мережі Instagram.

Публікація Крістіни Асмус, скріншот: Instagram
Публікація Крістіни Асмус, скріншот: Instagram

Про свою біду з нікотиновою залежністю Христина написала так: "Влітку я знімалася в проєкті "Люся", де зіграла відірву, яка мало не в кожному кадрі палить, бухає, ну і всяке таке. Я думала, головне - зробити впевнене обличчя. Але не тут-то було. Один з акторів побачив, як я намагалася репетирувати куріння до початку зйомок, і сказав: "Ти як п'ятикласниця. Видно, що не куриш".

Ну і мій внутрішній перфекціоніст відразу ж прийшов в сказ і я почала вчитися робити це по-чесному. Потім на зйомках майже в кожній сцені мені треба було курити, потім вже якось непомітно для себе я стала поза кадром стріляти сигаретку. А потім купила першу пачку... і ось вже 7 місяців я смалю".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Крістіна Асмус, скріншот: YouTube
Крістіна Асмус, скріншот: YouTube

Віддані шанувальники почали активно обговорювати цю новину. Ще одна молода акторка Євгенія Малахова написала, що покинула палити, коли завагітніла і залишила риторичне питання, мовляв, може вже час і Христині ще раз завагітніти.

Раніше повідомляли, розлучення пішло на користь: як Гарік Харламов, Григорій Лепс і Курбан Омаров змінилися після розставання з дружинами.

Як повідомляв Знай.uа, "Коханий, я готова тобі народити 10 дітей": зірка "інтернів" назвав головні помилки жінок, які хочуть заміж.

Знай.uа писав, Христина Асмус знайшла заміну Гаріку Харламову, роман довго приховували: "перебуваю в абсолютній любові".