Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво дуже багато говорить на відверті теми з українцями.

Зовсім недавно він святкував ювілей-йому виповнилося 50 років. Про що він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше одного мільйона чоловік. А зараз лідер "МастерШеф" поговорив про автомобілі, про те, що "залізні коні" - не завжди про швидкість.

Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво

Ектор заявив, що ця мудрість приходить з роками, бо молоді люди завжди думають тільки про те, щоб "поганяти" на великій швидкості - це допомагає відчути потужність автомобіля.

"Але потім приходить досвід. Коли важливо дістатися до пункту в живим, а не швидко. Коли те, чим ти дихаєш - впливає на продуктивність цілого місяця, а "шумове забруднення" синонім неспокійного сну і порушеною нервовою системою", - пише Ектор Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Вогонь🔥", "J'adore Audi❤️ була впевнена, що виберете саме цю марку. Удачі на дорогах😊", "I ми тут машинку купували", "Ви мудрий💪", "Згодна", "Ні цвяха, ні заліза!", "Вітаю з покупкою! Колір машини просто вау, який обладнаний!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво назвав три найпоширеніші помилки рестораторів: "Бізнес непомітно стане збитковим"

Як повідомляв "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво засумував перед великою датою - ювілей, 50 років: "Чекаємо 3 дитини"

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська похвалилася сімейним щастям в обіймах дочки і Ектора Хіменеса-Браво: "Вже подружжя"