15 січня 2022 року стало відомо, що відомий український футболіст Андрій Шевченко був звільнений з посади головного тренера італійського футбольного клубу "Дженоа".

Він пропрацював там всього кілька місяців, здобувши лише одну перемогу і програвши практично все. Керівництво ФК до матчу в 1/8 Кубка Італії дали Шевченку шанс, але "Дженоа" програла "Мілану". Тепер же чоловік знаходиться в активному пошуку нової команди.

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

Основний варіант - робота в збірній Польщі, що обговорюється вже кілька днів. Колишній глава Федерації футболу Польщі Михайло Лісткевич заявив, що особисто волів би Адама Навалка в якості тренера, бо це сильний кандидат. Але Андрій Шевченко підходить збірній ментально.

"Очевидно, переговори з ним дійсно були. Думаю, Шевченко підходить нам ментально. Це молодий тренер, який вже має певний досвід. Мені здається, гравці прийняли б його добре. Подивимося, що буде вирішено Федерацією", - заявив експерт.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Володимир Зеленський та Андрій Шевченко. Фото: Офіс президента
Володимир Зеленський та Андрій Шевченко. Фото: Офіс президента
Володимир Зеленський та Андрій Шевченко. Фото: Офіс президента

"Шева з народом. На заробітки до Польщі", "Ключове - ментально"," Богдан Хмельницький би не схвалив", "Чому б не повернутися до збірної України? Грошей більше дали?", "Адам Навалка буде тренером", - пишуть користувачі в коментарях.

Остаточне рішення з приводу тренера збірної Польщі буде оголошено 31 січня.

Нагадаємо, Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера "Дженоа": не допоміг команді на дні Серії А

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський покликав Андрія Шевченка працювати в Україну після звільнення з "Дженоа": "Станеш ще краще"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський помчав у гості до президента Польщі і скуштував місцевої їжі: ситий і задоволений