Яна Соломко - фіналістка першого сезону романтичного сезону "Холостяк" з Максом Чмерковським у головній ролі.

Тоді дівчині не вдалося перемогти, серце танцюриста захопила Саша Шульгіна. Але от сам Макс не один раз заявляв, що його участь - це помилка, бо бажання продюсерів зробити українське суспільство кращим - не виправдало себе.

Яна Соломко, фото: Instagram
Яна Соломко, фото: Instagram

Але згодом її помітила Наталія Могилевська, чия пропозиція Яна охоче прийняла і почала виступати в колективі Real O. Тепер вона будує сольну кар'єру під псевдонімом SOYANA і ділиться безліччю фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 360 тисяч чоловік.

Зараз вона постала в класичному костюмі, в фотостудії. Вона стоїть боком до камери, коли вона починає знімати, яна рухається до білого полотна, повертається стороною і показує трикутний розріз на грудях. Співачка нічого не сказала, Як нічого і не написала.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Яна Соломко, фото: instagram.com/yana.solo
Яна Соломко, фото: instagram.com/yana.solo

"Красуня😍", "Так, наша країна дуже змінилася в гіршу сторону", "Удачі тобі, дорога!", "З кожним роком тільки гарнішаєте, Яночка🙌", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, фіналістка шоу "Холостяк" показала Максиму Чмерковському, що він втратив: "Здалося Анджеліна Джолі"

Як повідомляв "Знай.ua", Макс Чмерковський назвав шоу "Холостяк" величезною помилкою, пошкодував що не відмовився: "Я не той, хто вибирає... Тикаю пальцем"

Знай.ua писав, зірка "Холостяка" Соломко заінтригувала звабливими вигинами: "Буде незвичайне"