Співачка МакЅим, яка ще зовсім недавно змусила своїх фанатів похвилюватися за її життя через важкий перебіг коронавірусної інфекції, відвоювала в суді права на старшу дочку у її батька. Про це повідомляє видання «Стархіт».

Як повідомляється, співачка МакЅим судилася з батьком її старшої дочки, звукорежисером Олексієм Луговцовим.

Причина позову в тому, що дівчинка була зареєстрована в квартирі відповідача, а тепер мати просить визначити місце проживання 12-річної Олександри з нею.

Джерела в суді розповіли журналістам, що прохання співачки було задоволено повною мірою.

Макѕим, фото: Instagram
Макѕим, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У самої артистки повідомлення коментувати не стали, так само, як і відповідати на питання, чи буде тепер Марина Максимова вимагати сплати аліментів від Олексія, з яким вони жили в цивільному шлюбі.

Не дивлячись на весільні церемонії на екзотичних островах, офіційно подружжям співачка і звукорежисер ніколи не були. Через три роки співжиття у них народилася дочка, але пара розлучилася в 2011 році. Чоловік залишився без роботи і не забезпечував сім'ю, а дружині забороняв повертатися на сцену.

Дівчинка з тих пір жила з мамою, а батько не допомагав в її вихованні і не брав участь фінансово.

Скрін, Instagram МакЅим
Скрін, Instagram МакЅим

Зовсім недавно МакЅим несподівано зняла свого колишнього в своєму кліпі на пісню "Дура".

«У нас зараз все прекрасно. Я рада, що вдалося подолати труднощі», - писала вона тоді.

Нагадаємо, Марина Хлєбнікова повторила долю МакЅим, перебуваючи в медикаментозній комі: медики готуються пересаджувати шкіру

Раніше Знай писав, у МакЅим після коми залишилися посинілі сліди: "Шрам на все життя".

Також Знай повідомляв, співачка МакЅим заявила про важку втрату - оберігав її, поки була в комі: "Прощай, кішка".