Жан Беленюк - український спортсмен і народний депутат від партії "Слуга народу".

Хлопець борець греко-римського стилю, дворазовий чемпіон світу, Олімпійський чемпіон ОІ в Токіо, а також срібний призер ОІ 2016 року. У понеділок, 24 січня 2022 року, Жан святкує 31-річчя, про що і вирішив повідомити на своїй сторінці в соціальних мережах Facebook і Instagram, де за його життям стежать понад 125 тисяч осіб.

Жан Беленюк, фото: Instagram
Жан Беленюк, фото: Instagram

Він постав на білому тлі, в класичному костюмі (штани, піджак), під низом гольф, а погляд спрямований кудись убік. Відомо те, що в 2022 році Жан хоче реалізувати всі свої заповітні бажання, підтримати міцне здоров'я і мати велику удачу, про що розповідав у підведенні підсумків минулого року. Він тоді заявив, що навчився нікого не боятися, вірити в свою мрію і завжди йти до самого кінця.

Жан Беленюк, фото: Instagram
Жан Беленюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У коментарях з'явилося дуже багато користувачів, щоб привітати нардепа і спортсмена з Днем Народження.

"З Днем народження, друже! Нехай все вдається!", "Щирі вітання, Жан! Ще зовсім юний, а вже стільки життєвих перемог! Нових звершень!", "Всього самого найкращого і матусі здоров'я міцного і благодаті", - пишуть вони.

Нагадаємо, Жан Беленюк "втомився" від спорту і захотів чогось новенького до 31 року: "Набридло все життя..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Слуга народу" Бабак замахнувся на кохану в стінах Ради, українці напророкували біду: "Отримувала не раз, шкода"

Знай.ua писав, Жану Беленюку пора на "Холостяк"? Борець заявив, що хоче одружитися і виховати дітей