Популярна українська виконавиця Ірина Федишин володіє неймовірним почуттям стилю і регулярно демонструє ідеальні форми в найвишуканіших нарядах. Цього разу зірка порадувала фанатів новим фото на своїй сторінці в instagram у коротенькій сукні і з великим букетом троянд.

Ірина Федишин обожнює яскраві вбрання, які підкреслюють її ідеальні форми і притягують захоплені погляди, немов магнітом. Співачка часто з'являється на публіці в пам'ятних образах і цей раз не став винятком.

Ірина Федишин, скріншот з відео
Ірина Федишин, скріншот з відео

Так, на новому фото Федишин постала перед шанувальниками в екстремально коротенькій сукні білого кольору, які вигідно виділило її стрункі ноги. Також на зірці симпатичні туфлі на високій шпильці. При цьому знаменитість позує біля величезної новорічної ялинки з великим букетом троянд в руках.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Фанати активно стежать як за творчістю, так і за особистим життям Ірини Федишин, тому знімок дуже швидко зібрав багато "лайків" і ще більше компліментів.

"Яка ви красива, просто вау", "яке ж шикарне фото", "Краса!", "Вауууу, так сильно ви красиві 😍 😍 Ірина Федишин ви найкраща", "яка ж ви завжди прекрасна, красива, і мила 😍 😍 😍, а ваші пісні і голос супер, слухала б завжди!!!",- написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Нагадавши, Ірина Федишин влаштувала Відверті ніжності зі своїм чоловіком - прикрилася лише долонею.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль зізналася, як насилу стала знаменитістю, слідуючи за мрією всього життя.

Знай.ua писав, зірка "Бригади" Сергій Безруков проміняв Сашу Білого на Григорія Лепса.