Вже розпочалися зйомки нового шоу «Ігри талантів», прем'єру якого запланували на телеканалі «Україна» цього лютого. Учасники нового проекту, пересічні українці та зірки шоу-бізнесу, матимуть нелегке завдання – відгадати прихований талант людини, спираючись лише на особисте враження і хитрі підказкі. Глядачам каналу «Україна» випаде шанс не тільки випробувати своє «шосте чуття» та поринути у захоплюючу гру, а й познайомитися з незвичайними людьми.

Гостей очікують з усього світу: Франції, Іспанії, Ізраїлю, Естонії, США, Данії, Німеччини, Канарських островів і багатьох інших країн. Проте більшість талантовитих учасників будуть все ж таки з України.

"Усі вони покажуть номери на межі людських здібностей", - пообіцяли творці шоу.

Вони також наголосили, що головною цінністю проекту «Ігри талантів» є унікальні люди з нестандартними здібностями, здатні без страховки виконувати трюки на великій висоті, ковтати кинджали, жувати лампочки.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio/
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio/

Сцену для шоу також розробляли спеціально, їй немає вітчизняних аналогів.

Зокрема, родзинкою сцени стане величезна люстра-трансформер, якою особливо огородяться розробники декорацій.

«Ця унікальна розробка створена спеціально для української версії шоу, в інших країнах її немає, – каже режисер-технолог проєкту «Ігри талантів» Олексій Жембровський.

Знімати всі 12 епізодів проєкту будуть до середини лютого. Ведучим нового проєкту каналу «Україна» стане мегапопулярний співак і композитор DZIDZIO.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

Нагадаємо, Дзідзьо похизувався своїми солодкими пампушками - приберіг спеціально на Різдво: Slavia втратила шикарного кухаря.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських перетворилася на жовту кульбабку заради зустрічі з Олегом Винником і Дзідзьо: "Страшно красиве". Співачка і зірковий детектив Настя Каменських показала яскравий образ для популярного шоу "Маска"

Також "Знай.ua" писав, Дзідзьо довів, що вміє грати не тільки на нервах колишньої: майстер на всі руки.