У соціально мережі розмістили цікавий пост за участю найбагатшого репера Каньє Уеста і його нової дівчини Джулії Фокс. Зірок можна побачити в однаковому стилі одягу в Парижі.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Каньє Вест і Джулія Фокс разом вирушили в Париж на тиждень моди. Ось, будь ласка, перший офіційний вихід пари на показі Kenzo", - підписали публікацію у соціальній мережі.

Потрібно приділити увагу тому, що зірки перестали приховувати свої стосунки і тепер почали ходити на масштабні події, як пара. Джулія Фокс привернула багато уваги своїм голим животом і однаковим стилем одягу з Кіньє Вестом.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Каньє Вест і Джулія Фокс
Каньє Вест і Джулія Фокс

Численні фанати не змусили себе довго чекати і почали коментувати фотографію знаменитої парочки.

Каньє Вест, скріншот: Youtube
Каньє Вест, скріншот: Youtube

"Знайомство з Мадонною не пройшло даремно)", "якось неважливо вона виглядає, начебто тренди/бренди, але виходить зовсім не дуже", "а ось і тренди цього сезону: підкреслений бюст і комплект з джинси", "навіщо постійно живіт оголяти) всі фотки такі", "якось вона дешево виглядає", "коли повернувся з магазину і приміряєш вдома джинсову курточку", "знову він у своїх скороходах", "відразу видно, хто за кого тримається))", "що ж вона пузо своє оголює постійно( фігури Немає", "їй не йде такий стиль взагалі. Просто на неї", - залишають думки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що колишня дружина Каньє Уеста Кім Кардашьян похвалилася соковитими формами.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі помітили, що Джулія Фокс злизала стиль Кім Кардашьян.