У соціальній мережі розмістили несподівану публікацію, в якій йдеться про сім'ю Анджеліни Джолі. Стало відомо, що діти актриси прокоментували її новий роман з популярним артистом The Weeknd.

Відповідний пост розмістили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"У Мережі вже кілька місяців обговорюють можливий роман Анджеліну Джолі і виконавця The Weeknd. Минулого літа їх помічали на побаченнях, а нещодавно співак випустив альбом, в якому натякнув на їх роман. Тепер стало відомо, що про це думають її діти. Подробиці - за посиланням в описі #анджелінаджолі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Ця інформація виявилася досить несподіваною для фанатів актриси і відомого виконавця, з яким вона зустрічається.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

The Weeknd, скріншот: YouTube
The Weeknd, скріншот: YouTube

Публіка, яка підписана на групу про зірок, не змогла пройти повз таких новин. Люди не стали мовчати і почали писати своїм думки під публікацією.

Анджеліна Джолі, скріншот з тизера "вічні"
Анджеліна Джолі, скріншот з тизера "вічні"

"Яка різниця з ким вона зустрічається.це її життя", "він класний хлопець, що за гонево ?!) ", "Блі, знайшли чого соромиться)) дівчаток в хлопчика перетворювати не соромно, а зустрічатися з чоловіками молодше соромно)))) нормально чО)))", "не знаю, який він людина, але те, що він музичний геній-заперечувати ніяк не можна! хоча б тому його не варто соромитися", "блін, ну як так ну що за виховання, дочки змінюють стать ,виглядають як хлопчики, ну що за маячня...Очнись матуся...Вони ще діти, навіщо це все, ламають психіку дітям...Гаразд би вони були повнолітні ...я не розумію такого..", - залишили своїм думки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали, на кого Анджеліна Джолі проміняла Бреда Пітта.