Юлія Саніна розповіла з тим, про що зіткнулася в січні. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська виконавиця Юлія Саніна (Головань) є активною користувачів соціальної мережі. Вона радує свою значну аудиторію різними публікаціями зі свого насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч осіб. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіс.

23 січня дівчина опублікувала пост, який супроводила своєю фотографією в темній блузці. Дівчина розповіла, як минув початок її року. Всі ці події призвели до того, що Саніної дуже захотілося підстригтися.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Перехворіли ми з Валом, дивом врятували собачку, стало під питанням наше лютневе подорож ... сьогоднішня новина, що половина Даниного класу злягло з температурою і моя дитина не виняток. Заварюю калину-малину. Бачила в сторіз у колег, що у багатьох якось криво рік почався. Ви там як? Тримайтеся?!) У будь - якому випадку, почекаю поки хапатися за ножиці, знаю, що пошкодую про це ще сто разів☺️", - повідомила вона.

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.

Також портал Знай.uа повідомляв, що Наталя Могилевська в лютий мороз бігала по снігу в купальнику: "дівчатка, ось вам лайфхак...". Наталя Могилевська вирішила нікуди не їхати за кордон, відпочивати біля моря - у неї є купальник, Дніпро і снігу

Крім цього, Знай.uа повідомляв, що Сергію Бабкіну натякнули, чому він даремно зрадив своїй Сніжані. На Старий Новий рік Сергій Бабкін вирішив поділитися сімейним фото. Його велика сім'я позувала сидячи за столом.