Стало відомо про смерть великого і відомого модельєра і засновника бренду Mugler Тьєррі Мюглера.

Французький гуру моди помер 23 січня, у віці 73 років. Про це повідомили на його офіційній сторінці в Instagram. Причини трагедії не розкриваються, але представник Мюглера Жан-Батіст Ружо, що смерть настала від природних причин. Про це написали у виданні Vogue.

Мюглер народився в грудні 1948 року в Страсбурзі. У 1966 році він переїхав до Парижа, спочатку для роботи з балетною трупою, але пізніше став стилістом-фрілансером і працював у різних будинках моди в Парижі, Лондоні та Мілані. У 1974 році він заснував будинок Thierry Mugler і створив свою першу колекцію жіночого одягу, в основу якої було покладено поєднання класики і сучасності.

Тьєррі Мюглер
Тьєррі Мюглер

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тьєррі був геніальним дизайнером одягу. Його творчість гідно оцінили і з честю демонстрували на червоних доріжках і світських заходах багато зірок, включаючи Девіда Боуї, Джорджа Майкл, Сінді Кроуфорд, Шерон Стоун, Карді Бі, Кеті Перрі, Ріанну, Беллу Хадід та інших.

Тьєррі Мюглер
Тьєррі Мюглер

20 років тому Мюглер пішов з моди, взяв собі ім'я Манфред і зайнявся створенням театральних і сценічних костюмів. Саме він створив те саме "мокре" плаття для Кім Кардашьян на Met Gala в 2019 році. Крім того, дизайнер працював художнім консультантом Бейонсе, в тому числі розробляв костюми для її світового турне "I Am...".

Тьєррі Мюглер
Тьєррі Мюглер

Нагадаємо, померла дружина Віктора Януковича Людмила - у президента-втікача відреагували на заяву

Як повідомляв Знай.uа, вбивцю автора хітів "Чисті ставки" і "Літній дощ" Ігоря Талькова знайшли через 30 років: "Неординарний випадок"

Також портал Знай.uа писав, найкращі фільми із загиблим Гаспаром Ульєлем - "Ганнібал: Сходження", "Довгі заручини": від жорстокого маніяка до романтичного солдата