З'явилося промо-відео нового фільму "Бетмена", який вийде навесні 2022 року.

Відеозапис вийшов неофіційно на різних каналах. На ньому можна побачити сцену похорону. Збори людей в католицькому храмі раптово атакує Загадник, якого грає Пол Дано. Передбачається, що він буде головним антагоністом "Бетмена".

"Бетмен", скріншот: Youtube
"Бетмен", скріншот: Youtube

Спочатку в натовп в'їжджає автомобіль, а потім звідти виходить заручник злочинця. Його рот заклеєний, а на шиї можна побачити бомбу. До правої руки прив'язаний телефон, а на грудях записка "для Бетмена".

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

В уривку також можна побачити комісара поліції Готема Джима Гордона, якого відіграє Джеффрі Райт.

Відзначимо, що прем'єра фільму відбудеться 3 березня 2022 року, на стрімінговій сервісі HBO Max картина виявиться через 45 днів після прем'єри.

Також 27 грудня минулого року став доступний трейлер кіно. Більшу частину двохвилинного ролика займають відносини Бетмена з жінкою-кішкою і їх знайомство.

Нагадаємо, Крістен Стюарт заговорила про "повстання" проти колишнього Роберта Паттінсона: Бетмен і Джокер можуть зустрітися в Готемі

Також портал Знай.uа повідомляв, що брутальний Роберт Паттінсон мало не зламав Зої Кравіц об стіл. У соціальній мережі показали чудовий відеоролик на чолі з Робертом Паттінсоном і Зої Кравіц.

Крім цього, Знай.uа повідомляв, що зірка "Сутінків" і новий "Бетмен" Роберт Паттінсон показав свою подругу. Як повідомляється, папараці змогли зловити закохану парочку на закритому заході з нагоди Хеллоуїна, яке проводилося в Західному Голлівуді.