Річард Гір виставив особняк свій будинок на двадцять вісім мільйонів доларів. Про це повідомляє портал Hello.

Американський актор, який у квітні 2020 став батьком, придбав особняк у північному Салемі за 9,8 мільйона доларів. Облаштування нового житла вимагає деяких витрат, з цієї причини голлівудська знаменитість вирішив розпрощатися зі старим особняком.

Мова йде про будинок в п'ятдесяти милях від міста Манхеттен. а його території п'ять окремих будівель. У їх числі-будинок для прислуги, який актор використовував як особистий офіс, госпбудівлі і стайня на шість стійл.

Сам особняк в три поверхи. Там 8 спалень, 9 ванних кімнат і два тулети. В особняку облаштовано кілька віталень. До будинку прилягають власний особистий пляж, басейн і навіть футбольне поле. Об'єкт цілком можна порівняти з резиденцією президента.

Популярні новини зараз
Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Вартість даного особняка оцінюється в двадцять вісім мільйонів доларів. Сам Річард Гір прожив тут більше двадцяти років.

Нагадаємо, Крістен Стюарт заговорила про "повстання" проти колишнього Роберта Паттінсона: Бетмен і Джокер можуть зустрітися в Готемі

Також портал Знай.иа повідомляв, що брутальний Роберт Паттінсон мало не зламав Зої Кравіц об стіл. У соціальній мережі показали чудовий відеоролик на чолі з Робертом Паттінсоном і Зої Кравіц.

Крім цього, Знай.иа повідомляв, що зірка "Сутінків" і новий "Бетмен" Роберт Паттінсон показав свою подругу. Як повідомляється, папараці змогли зловити закохану парочку на закритому заході з нагоди Хеллоуїна, яке проводилося в Західному Голлівуді.