Настя Каменських розповіла про те, який відпочинок віддає перевагу найбільше. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. На даний момент на її соцмережу підписано 5,3 мільйона чоловік, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

На різдвяні свята українська виконавиця поїхала до Мексики і постить цікаві фотографії звідти. 10 січня дівчина постала на пляжі Тулум поруч з Карибським морем.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

24 січня Настя Каменських влаштувала танці на тлі пляжу поруч з тропічними пейзажами. Жінка одягла білий купальник в чорну крапку.

Для мене найкраща відпустка це ️ ️ 🌊 тут багато любителів зимового відпочинку? 🤔 ☺ ️ 🤓 ",- повідомила Настя Каменських

Фолловери почали активно коментувати кожен її пост.

"Вона в одязі буває??"; "Тіло у тебе неповторне";" Настя, ви супер красуня🥰"; " так ... немає вже колишніх форм", - повідомляють вони.

Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.