У мережі показали черговий прикол з програми» Хата на Тата", де чоловіки виконують за своїми дружинами їхні обов'язки по дому.

Новий пост був опублікований на офіційному акаунті програми в соціальній мережі Instagram, де регулярно показують різні фрагменти з випусків. Як цього разу.

З випуску в випуск відбувається так, що чоловік думає, що після повіту дружини починається спокійне життя. Але, як виявляється-це зовсім не так, адже, потім на холодильнику вони знаходять графік мами.

"Графік мами? Там повна ж * па, ось така " - каже чоловік подивившись на холодильник.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Кожен випуск наші тата народжують нові кумедні висловлювання, якими за підсумком користується вся Україна🇺 🇦 А які запам'яталися вам? 🏚 🧹 "- сказано в повідомленні під постом.

Варто відзначити, що кожна програма-це історія однієї сім'ї, де є батько, мама і діти. Вдома залишається тато з дітьми, а мама тим часом одна їде на відпочинок. Найчастіше буває, що це перша відпустка в житті.

ТАТО за цей тиждень повинен довести, що він може змінитися, і усвідомити, скільки всього тягне жінка одна по дому. Він отримає обов'язкові завдання, і якщо виконає все, то отримає 30 тисяч гривень. Не виконає хоча б одне-програє все.

За всім цим спостерігають глядачі, і переживають все ті ж емоції і переживання, що і герой програми. Було вже більше десяти сезонів, і за ці десять років сотні сімей стали жити значно краще.

Нагадаємо, що легенда "Сокиабле", туса з пацанами і ображена дружина: лінива зірка 2000-х вирішив "відмазатися" від дітей вечіркою з героями "Хата на тата"

Раніше повідомлялося, що втец задушив двох дітей, щоб їх мати від нього не пішла: "знав, що він мені потрібен. Це був контроль"

Також, ТАТО-веселун "плюнувши" на всю сім'ю і будинок, поки не приїхали "Хата на тата": Андрійко в 36 любить солодке і мріє про собаку.