Наталя Могилевська поділилася подробицями закулісного життя. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка є однією з найбільш популярних українських знаменитостей. Попри те, що Могилевська свою концертну діяльність не так активно, вона регулярно бере участь в різноманітних передачах. Також співачка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 1,3 мільйона осіб.

Наталя Могилевська. Фото: Instagram
Наталя Могилевська. Фото: Instagram
Наталя Могилевська. Фото: Instagram

24 січня українська співачка опублікувала фотографію, на якій показала кадри з підготовки до свого концерту.

"Закулісся. Як відбувається підготовка до виходу на сцену (частина 1) #Могилевська #робота", - підписала співачка свій пост.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На перших кадрах жінка завдає грим на своє обличчя і нервує через те, що вона не встигає. На наступному кадрі вона розповідає чоловікові, який разом з нею бере участь у виступі про нюанси постановочного шоу.

Фоловери почали активно коментувати даний відеозапис.

"Удачі тобі Наталя, обожнюю тебе, ти красуня"; "Наталя, вибач, звичайно, але чому ти себе не тримаєш в"рамках"? Все в твоїх руках. Треба скинути зайві кіло. А так ти-супер!!!"; "Красуня - я б навіть ручкою ось так показав"; "Наташа, ти лялечка", - повідомляють вони.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.

Також портал Знай.uа повідомляв, що колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Також ми писали, що Сергію Бабкіну натякнули, чому він даремно зрадив своїй Сніжані. На Старий Новий рік Сергій Бабкін вирішив поділитися сімейним фото. Його велика сім'я позувала сидячи за столом.