Відома українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук, яка зіграла роль продавчині магазину віри порадувала фанатів милими кадрами з маленьким сином Микитою. Фото і відео зірка опублікувала на сторінці в соціальній мережі instagram.
Колега Юрія Ткача актриса Анна Саліванчук поділилася кількома зворушливими кадрами з маленьким сином і розповіла, як швидко він підростає.

Скрін, Instagram Саліванчук
Скрін, Instagram Саліванчук

"Наш Микита ще той активний малюк. Як тільки навчився ходити - відразу ж перейшов на біг! І тут вже за ним не наздогнати - він ні хвилини не сидить на місці, з ранку і до вечора — він в русі. А разом з ним бабуся і мама здають нормативи з фізичної підготовки", - розповіла зірка.
Анна Саліванчук також поділилася роликом, на якому видно, що Микита дійсно дуже активна і цікава дитина. Наприклад, він без особливих зусиль лазить по сходах, підкорюючи нові "вершини", чим дуже радує зоряну маму, яка готова допомагати йому у всіх починаннях.

"Але що поробиш, малюк так пізнає наш незвичайний світ. Наше завдання як мінімум не заважати, а краще допомогти", - додала артистка.