Назване чадо Анджеліни Джолі постійно проявляє до неї вельми невластиві синові почуття

Те, яку постійну і зворушливу увагу приділяє своїй мачусі Тьєн Джолі-Пітт, можна побачити в TikTok-каналі "sheyn110".

Анджеліна Джолі, фото: ukrnovyny.com
Анджеліна Джолі, фото: ukrnovyny.com

На невеликому відео, складеному з дивовижних і численних моментів, помітно, як названий син актриси, практично ніколи не відходить від Джолі, постійно їй радіє, подає їй руку, і перманентно шукає будь-якої причини для дотику до зірки, і не важливо, плече це, долоні або рука. Крім того, Пакс Тьєн Джолі-Пітт, схоже, проявляє щиру турботу про тяжкі фізичні навантаження Анджеліни, і як паж, не забуває носити за нею сумочку і відкривати двері автомобіля.

Джолі і названий син. Фото: скріншот tiktok.com/@sheyn110/
Джолі і названий син. Фото: скріншот tiktok.com/@sheyn110/

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ймовірно, подібне поклоніння викликано тим, що справжня мати хлопчика не відрізнялася хорошою поведінкою, оскільки була "героїнової наркоманкою", і кинула свою дитину через два дні після народження, назавжди залишивши в дитячому притулку. Через кілька років негараздів на шляху малюка зустрілася Анджеліна Джолі, коли відвідувала Південно-Східну Азію, і звернула увагу на цього сироту, усиновивши Фам Квань Санга(справжнє ім'я названого сина), і оформивши спільне опікунство з Бредом, попри те, що у неї вже було кілька не своїх дітей.

@sheyn110

Прийомний син Анджеліни Джолі Пакс Тьєн

♬ оригінальний звук-Olga Lazareva

Відзначимо, що передплатники теж звернули увагу на зайві почуття до несправжньої матері, і прокоментували:

  • "Вона оберігала його маленького, тепер він виріс і оберігає маму як справжній син";
  • "Повага до Джолі. До трьох своїх дітей, взяти 3-х названих дітей, не кожна жінка зважиться на такий подвиг".

Коментар. Фото: скріншот tiktok.com/@sheyn110/
Коментар. Фото: скріншот tiktok.com/@sheyn110/

Коментар. Фото: скріншот tiktok.com/@sheyn110/
Коментар. Фото: скріншот tiktok.com/@sheyn110/

До слова, до цього на "Знай" писали про те, що травесті-діва Монро своєрідно заспокоїла всіх українців, прокоментувавши напруженість на кордоні з РФ.

Також раніше ми інформували про те, що прекрасно виглядає, як для свого віку, актрису Елізабет Херлі, шанувальники сплутали зі співачкою Ані Лорак.

А до цього наш портал повідомляли про те, як насправді батьки школярів відгукуються про оновлене меню, розроблене за участю Євгена Клопотенка.