Розважальне шоу "Ігри талантів" за всесвітньо відомим форматом Game Of Talents компанії Fremantle стартує в ефірі каналу "Україна" вже в лютому. Гравці в студії випробують свою удачу і постараються вгадати приховані оригінальні таланти більше 100 незнайомців. А допомагати їм у цьому будуть українські знаменитості, серед яких поп-діва Тіна Кароль, фронтвумен групи THE HARDKISS Юлія Саніна, актори Ольга Сумська, Назар Задніпровський, Даша Трегубова, учасник групи ТНМК Фагот, співачка Даша Астаф'єва та інші зірки українського шоу-бізнесу.

Новий масштабний проект каналу "Україна" вразить глядачів інтригами, унікальними талантами і заповітними бажаннями, заради яких прості українці змагатимуться в шоу. Хтось із гравців мріє відкрити власну справу, хтось це зробив, але тепер відчуває труднощі з погашенням кредиту. Хтось хоче побудувати будинок для своєї сім'ї, а хтось-допомагати іншим. Щоб виграти 150 тисяч гривень, їм доведеться вгадати приховані таланти 11 незнайомців. Зробити це непросто, адже учасники будуть заплутувати гравців. Тому на допомогу їм прийдуть зірки. У кожному випуску з'явиться певна пара артистів, імена всіх стануть відомі зовсім скоро.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

"Скажу чесно - у мене занадто "хороша" інтуїція, тому що я завжди програю в таких проектах – - сміючись, зазначила за лаштунками шоу "Ігри талантів" поп-діва Тіна Кароль. - Але я вірю, що нас і всіх глядачів вразять унікальними здібностями".

Виявляється, "шосте почуття" нерідко підводить і Юлію Саніну. Але знаменитість обіцяє, що зробить все можливе, щоб її команда здобула перемогу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"У моєму випадку інтуїція - останнє, чому слід довіряти. Її у мене майже немає. Хотілося б розставити всі крапки над "i" в шоу, тому я буду все ретельно аналізувати", - говорить фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлія Саніна.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

Однак на сцені буде знаходитися людина, яка знає чимало секретів і завжди зможе навести учасників на правильну думку.

"Звісно, я не знаю всіх таємниць цього шоу, але дещо мені все ж відомо. Я настільки співпереживаю нашим учасникам, що постійно хочу допомогти їм. Але чому б ні? Це ж звичайні українці, які прийшли здійснювати мрії. Зіркам Бі не допомагав, а тут - інша справа", - з посмішкою поділився ведучий проекту DZIDZIO.

А чим керуватимуться інші зіркові учасники шоу "Ігри талантів" - холодним розрахунком, логікою або ж довірятимуть своїй інтуїції? Дізнаємося вже скоро!

Як повідомлялося раніше, ведучим нового грандіозного шоу каналу "Україна" став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Ненов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проекту, в кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагати яким будуть українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє "шосте почуття" або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Ігри талантів, фото: телеканал "Україна"
Ігри талантів, фото: телеканал "Україна"

Розважальний проект за форматом Game Of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани в 2019 році, а вже через два роки локальні версії шоу побачили глядачі в США і багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія і Швеція. Україна стане десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проекту.

Нагадаємо, що Тіні Кароль-37: про найгучніші романи співачки-від старшого продюсера до хайпа з Даном Баланом

Раніше повідомлялося, що Юлія Саніна з The Hardkiss розповіла, що захворіла разом з чоловіком

Також, Тіна Кароль зізналася, як насилу стала знаменитістю, слідуючи за мрією всього життя