Зірка комічного "Дизель-Шоу" поділився цікавою подією, що торкнулася не тільки його життя

Про те, з якої причини, старший син Єгора Крутоголова, Лев, навіть ставав чемпіоном України з картингу, цього разу не зміг зайняти навіть яке-небудь призове місце, і приїхав останнім, комік повідомив у своєму Instagram-акаунті.

Єгор Крутоголов, фото: Instagram
Єгор Крутоголов, фото: Instagram

Зокрема, старт відбувся фактично з останньої позиції, з 20-ї, що не залишило шансів для Льва на перемогу, і стало просто "м'ясорубкою долі", оскільки чим далі учасник знаходиться від першої лінії, тим менш вмілі пілоти йому трапляються на шляху до тріумфу, постійно заважаючи обійти їх зі зручної позиції.

Крім того, з самого початку гонитви, Лев вступив в безглузде змагання з одним з перегонників, і його машина просто влетіла з траси, що призвело до втрати 3-х позицій, а після ще 2-х кіл, в перегоновий автомобіль сина Єгора врізався ще один "японець": двигун в результаті заглух, але й екстрене повернення на дорогу не залишило ніяких можливостей - картатий прапор Лев побачив останнім.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

З усім тим, вся сім'я шоумена не втрачає надії на реванш - вже на цьому тижні відбудеться наступний етап в Лонато, де все ще можна відновити втрачені позиції, і, природно, повністю повернутися в стрій. Також, цілком можливо, що такі глибокі емоції, Єгор Крутоголов отримував тільки після звісток про Марину Поплавську, яка загинула в автокатастрофі - переживань, отриманих під час перегляду змагань вистачить ще надовго.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, що травесті-діва Монро своєрідно заспокоїла всіх українців, прокоментувавши напруженість на кордоні з РФ.

Також раніше ми інформували про те, що актрису Елізабет Херлі, яка прекрасно виглядає, як для свого віку, шанувальники сплутали зі співачкою Ані Лорак.

А до цього наш портал повідомляли про те, як насправді батьки школярів відгукуються про оновлене меню, розроблене за участю Євгена Клопотенка.