Популярна українська телеведуча зробила вельми несподіване зізнання про свій емоційний стан

Про те, чим викликані такі переживання, і що саме вплинуло на відчуття навколишньої дійсності, у своєму офіційному Instagram-акаунті, відверто зізналася Лідія Таран.

Фото зі сторінки Лідії Таран
Фото зі сторінки Лідії Таран

Як пише сама Лідія, єдине правильне Українське слово, яким можна описати все те, що вона бачить навколо, і, природно, пізніше і відчуває - "Сум'яття". І, за її ж відчуттями, подібний стан душі торкнувся й інших українців, особливо, її шанувальників.

Попри те, що фотографії до публікації досить життєрадісні, і випромінюють певну енергію, безумовну красу і максимум чарівності, все, що помічає навколо Лідія Таран - виключно недолік цього тепла, поглинання надмірною тривогою, відсутність нормальних фарб навколо, як і дефіцит променів сонця, включаючи хоча б трохи любові.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Телеведуча вважає, що все це можна повернути в життя, якщо зробити невеликий "флешбек", відмотавши час назад, на місяць, і зануритися в атмосферу новорічних свят і побажань. Тільки в цьому випадку, все, можливо, і стане відмінно.

Відзначимо, що в коментарях не залишилися байдужими до одкровень Лідії, і дали трохи порад, ґрунтуючись на власному досвіді: "та ні, все буде нормально. Головне якусь цікаву книжку і завалиться на диван "Вову" і сум'яття як рукою зніме."

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/lidiyataran
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/lidiyataran

До слова, до цього на "Знай" писали про те, що травесті-діва Монро своєрідно заспокоїла всіх українців, прокоментувавши напруженість на кордоні з РФ.

Також раніше ми інформували про те, що прекрасно виглядає, як для свого віку, актрису Елізабет Херлі, шанувальники сплутали зі співачкою Ані Лорак.

А до цього наш портал повідомляли про те, як насправді батьки школярів відгукуються про оновлене меню, розроблене за участю Євгена Клопотенка.