Крім президента України Володимира Зеленського і співачки Тіни Кароль свій день народження святкує ще одна талановита дівчина. Вікторії Булітко виповнюється 39 років.

"Ось спиш-спиш, а потім бах - а у тебе день народження" - саме так почала свій день в соціальній мережі Instagram Вікторія Булітко. Вона є активним користувачем даної платформи, і регулярно радує шанувальників новими кадрами і розповідями.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Народилася дівчина в місті Запоріжжя, і з самого дитинства почала захоплюватися музикою і співом під гітару. Вже в 13 років вона почала писати свої пісні, а трохи пізніше почала грати в КВК.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

При цьому, артисткою вона стала абсолютно випадково, адже планувала вона вступати в машинобудівний університет, і старанно займалася математикою.

Однак під час однієї зі шкільних ігор КВК до неї підійшов членів журі і запропонував Булітко вступати до Запорізького національного університету, на театральне відділення. Так все і сталося. Вже в 2005 році вона його закінчила.

У 2011 році її запросили в команду КВК "дівчата з Житомира", а трохи пізніше відбувся її музичний дебют з Мариною Поплавською, і далі вони продовжили спільну творчість в "Дизель Студіо".

З 2015 року працює з "Dizel Studio". Бере участь у проектах студії:" Дизель-шоу"," на трьох"," вижити за всяку ціну"," Папаньки "і"Dizel-night".

Своє особисте життя вона коментує вкрай рідко. Відомо лише, що вона живе в цивільному шлюбі з коханим чоловіком. Дітей у них немає.

"Я вибрала позицію-приховувати особисте життя і успішно з цим справляюся. Так успішно, що недавно навіть мій знайомий, не близький правда, але все ж, зажадав якесь підтвердження цього факту. Довелося зробити знімок фотографії, яка у нас в спальні висить" - говорить сама Вікторія.

Нагадаємо, що Вікторія Булітко пішла з "Дизель шоу" і перетворилася на просту пенсіонерку в хустці

Раніше повідомлялося, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" більше не в силах приховувати свій вік-зморшки всипали все обличчя

Також, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворилася на вогняну жрицю: чоловіки втрачають щелепи.