До 1972 року В'ячеслав Добринін носив прізвище матері - Антонов. Батька, Галуста Петросяна, він ніколи не бачив. Псевдонім композитор взяв через те, що в той час на естраді вже виступав Юрій Антонов. Про життя улюбленця радянських жінок розповіли у виданні «Стархіт».

Сьогодні, 25 січня, В'ячеслав Добринін святкує 76-річчя. Єдине, про що він шкодує – про те, що приділяв занадто мало часу дочки і не бачив, як вона дорослішає.

З дитинства він ріс, оточений любов'ю рідних жінок-мами, тіток і бабусі. Мати душі не чаяла в синочку і не збиралася нікому віддавати свого ідеального хлопчика.

У 14 років він захопився музикою, грав на баяні і гітарі, буквально закохався в «Бітлз» і відростив довге волосся, щоб бути, як Пол Маккартні.

Після школи вступив на факультет історії мистецтв МДУ, в 1970 році приєднався до ансамблю Олега Лундстрема.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Він писав пісні для ВІА» Веселі хлопці", Льва Лещенка, Софії Ротару та Йосипа Кобзона. Вони швидко ставали хітами.

У 1986 році Добринін вперше виступив як виконавець, оскільки Михайло Боярський не зміг приїхати на програму «ширше коло».

У його арсеналі-дуети з Машею Распутіною і навіть " Руки вгору!». Але в 2018-му він раптом зник, як говорили, через інсульт.

Скрін, "Стархіт", В'ячеслав Добринін
Скрін, "Стархіт", В'ячеслав Добринін

Скрін, "Стархіт", В'ячеслав Добринін
Скрін, "Стархіт", В'ячеслав Добринін

Одружений Добринін був двічі, обидва рази - на дівчатах на ім'я Ірина. З першою дружиною вони пережили ревнощі свекрухи, поява таємничої вагітної незнайомки, але відносини дали тріщину після народження дочки Каті. Добриніну було незручно жити в квартирі з немовлям, він все частіше ночував у матері.

Почалися зради, довгі гастролі. До розлучення дійшло, тільки коли Каті виповнилося 16, але і без цього вона майже не бачила батька.

Нагадаємо, Алла Пугачова згадала важке дитинство-таке не снилося ні Кіркорову, ні Галкіну: хліб з маслом вважала делікатесом

Як повідомляв " Знай.ua", огірочок вивалився з норки: Максим Галкін зганьбив Колю Баскова після зустрічі з президентом.

Знай.ua писав, Максим Галкін викликав істерику у колеги дивною заявою: "Собаки дійсно розмовляють"