Відома українська телеведуча і актриса Маша Єфросиніна активно веде блог в соцмережі і регулярно радує шанувальників яскравими знімками. Цього разу зірка на своїй сторінці в instagram похвалилася красунею-мамою, яка підкорила мережу юним зовнішнім виглядом.

Мама Маші Єфросініної - Людмила 25 січня відзначає День народження. На честь свята телеведуча опублікувала серію фотографій зі своєю мамою і зворушливо її привітала.

Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Маша Єфросиніна, скріншот з відео

"Мамусинка, в кожен твій Новий Рік прошу тебе тільки про одне: будь у нас завжди!! З днем народження, найпозитивніша людина на планеті!",- підписала публікацію Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Мама телеведучої відразу ж підкорила мережу юним зовнішнім виглядом. Шанувальники відзначили, що вона виглядає просто приголомшливо і тепер зрозуміло в кого пішла Маша і звичайно ж приєдналися до привітання.

"Яка ж вона красуня у вас!", "Тепер зрозуміло в кого ви така струнка і красива😍 прекрасна матуся у Вас!", "Яка красуня Ваша мама! З такою генетикою зрозуміло, у кого Ви так чудово виглядаєте", "Машенька, мамина посмішка і очі))) довгих років вашій мамі", "яка красива мама!😍 З Днем Народження!", "З іменинницею!!! Як їй вдається? Часто бачу вашу маму, такий позитив виходить, заряд бадьорості і любові❤️Вам дуже пощастило!!!! Бережіть!!",- написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Комментарии. Фото: скриншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Нагадаємо, що нахаба схопив Машу Єфросиніну за п'яту точку, але тут же був повалений її чоловіком.

Також ми писали фіналіста Національного відбору на Євробачення дискваліфікували відразу після презентації пісні: вже знайшли заміну.

Також портал Знай.ua писав, дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова виваляла попу в піску і налякала всіх навколо.