Доля відомого радянського музиканта, поета, актора театру і кіно Володимира Висоцького була не дуже простою. Про нього з теплом згадують навіть через десятки років після його смерті. Зокрема педіатр Євген Комаровський на своїй сторінці в instagram поділився цікавими фактами з життя артиста.

Життя Володимира Висоцького з самої юності було складним. Ще коли він ходив в садок він відправився з мамою в евакуацію в Урал, де прожив два роки. З їжею було дуже важко і часом мама приносила Володі чашку молока з роботи, але він завжди ділився нею з іншими. Ясна річ, що ніяких делікатесів в дитинстві він не бачив, тому вважав справжнім щастя манну кашу без грудок.

Володимир Висоцький, скріншот: YouTube
Володимир Висоцький, скріншот: YouTube

Коли Володя йшов у перший клас його батьки розлучилися. Мама працювала цілими днями і рідко бачилася з сином, а пізніше знову вийшла заміж. Відносини між вітчимом і сином не склалися. Через це юний Володя Висоцький переїде до батька і його нової дружини. Незабаром батька переведуть на нове місце служби - до Німеччини, куди відправився і його син.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У Німеччині Висоцький ріс без мами, але тут почав вперше навчатися музики. Батько і його нова дружина намагалися навчити його грі на піаніно, оскільки у хлопчика був абсолютний слух. Вже в 11 років Володимир Висоцький повернувся до Москви і захопився літературою. Вже тоді він починав писати перші вірші. У 10 класі він захопився театром, а незабаром вступив до школи-студії при МХАТі на акторське відділення.

Через роки творчість Володимира Висоцького помітили і він став справжньою легендою, якою є і донині.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук зізналася, хто не дає їй спокійно жити.

Раніше Знай писав, українці знайшли двійника Кузьми Скрябіна.

Також ми повідомляли, що Аврам Руссо показав свій розкішний будинок в Америці.