Кріштіано Роналду показав свою ідеальну фігуру. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Португальського футболіста клубу" Манчестер Юнайтед " Кріштіано Роналду багатьма вважається кращим гравцем за всю історію даного спорту. Принаймні, нападника нещодавно визнали найрезультативнішим нападником за всю історію футболу. Крім цього, модельна зовнішність гравця привертає до нього безліч прихильниць. Зокрема, на його Instagram-сторінці більше 390 мільйонів чоловік фоловерів, які лайкають і коментують кожен його пост.

Кріштіану Роналду, фото з Facebook
Кріштіану Роналду, фото з Facebook

25 січня португальський футболіст опублікував фотографію з курорту. Кріштіано Роналду сидить на шезлонгу в одних плавках і п'є коктейль.

"Насолоджуйтесь видом", - повідомив він своїм шанувальникам.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фолловери засипали знімок, на якому Кріштіано Роналду опублікував свою ідеальну фігуру, позитивними коментарями.

"Прекрасно";" вогонь";" красивий, як бог", - повідомляють вони.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Кондратюк повторив танець Хюррем з "чудового століття" на ковзанах. Під час виступу молодого спортсмена можна було почути кілька музичних уривків "Величне століття. Імперія Кесем".

Також Знай.uа повідомляв, що Андрій Шевченко готовий очолити футбольну збірну Польщі. Колишній капітан української збірної зазнав невдачі з італійським "Дженоа", але вже уклав контракт з" польським футбольним союзом", тобто контролюватиме футбольну збірну Польщі.

Нагадаємо, екс-футболіста "Динамо" Артема Мілевського обламала дівчина, не впізнала легенду - "Ви відомий хтось?"