Андрій Шевченко знайшов нове місце працевлаштування, з досить непоганою оплатою за тренерську роботу

Про те, що колишній капітан української збірної, Андрій Шевченко, зазнав невдачі з італійським "Дженоа", але вже уклав контракт з "польським футбольним союзом" , тобто контролюватиме футбольну збірну Польщі, інформує Instagram-канал "Динамо Київ".

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

Зокрема, українцю гарантують щорічну заробітну плату, розміром у 2,5 мільйона євро, при цьому, частково кошти стане виплачувати сам "Польський футбольний союз", а інші гроші надійдуть від інвесторів, правда для цього потрібно остаточно розірвати домовленість з італійським "Дженоа", де Андрій Шевченко все ще числиться, але фактично повністю усунений від управління спортсменами.

Таким чином, поки Андрій Шевченко все ж не перерве дію контракту з "Дженоа", він зможе розраховувати на виплати відразу від двох футбольних команд, до самого літа 2024-го року, а про нового головного тренера збірної Польщі офіційно представлять буквально через тиждень - 31-го січня.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Залишається тільки сподіватися, що одного місяця вистачить для повноцінної підготовки зустрічі збірної Польщі в стиковому матчі, в рамках відбору на "Чемпіонат світу-2022", з командою Російської Федерації, яка очікується 24-го березня.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, чому Андрія Шевченка все ж відсторонили від тренерської посади в "Дженоа".

Також раніше ми інформували про те, що в одному з міст Сполучених Штатів Америки, було виявлено тіло чоловіка, практично повністю вкрите безліччю різноманітних рептилій.

А до цього наш портал повідомляли про те, що американцеві невимовно пощастило - чоловік отримав у спадок кілька раритетних "Мустангів", один з яких коштує близько 1 мільйона доларів США.